FRIDAY INSPIRATION #75

10 februari 2017 # # # #

De mooiste reisfotografie, alles over intellectuele eigendom, een interview met Squarespace en een pleidooi voor minder woorden. Dit zijn de ingrediënten voor onze nieuwe Friday Inspiration. Veel ontdekkingsplezier gewenst!

15 spectaculaire reisfoto’s

De finalisten van de prestigieuze National Geographic Traveller Competition zijn bekend. Geniet van deze prachtige staaltjes van visuele inspiratie.

ng

Wasabi pin 15 Spectacular Photos

Alles over intellectuele eigendom

Merkregistratie, auteursrechten, wettelijke bescherming … Wil je hier alles over weten? Ga dan naar de infosessie ‘intellectuele eigendom’ van Flanders DC in Leuven. Je kan een persoonlijk gesprek aanvragen om jouw vragen vertrouwelijk te bespreken.

flandersdc

Wasabi pin Zitdag en infosessie: intellectuele eigendom

Design volgens Squarespace

Squarespace maakt topdesign toegankelijk voor iedereen die een goed idee heeft. Ja, ook wij zijn fan van de websitesoftware waarvoor je geen dure opleiding of webmaster voor nodig hebt. Wij zijn niet alleen: Squarespace is door het succes gegroeid van een bedrijfje van 60 werknemers naar bijna 600. In dit interview leggen Billy Sweeney en Danni Fisher uit hoe hun design-afdeling werkt.

squarespace-6

Wasabi pin Inside Design: Squarespace

Pleidooi voor minder woorden

Als je je klant of gebruiker iets moet uitleggen, dan klopt er meestal iets niet. Het design van je product zou genoeg moeten zijn. Lees deze blogpost en slaag er zelf in om meer te zeggen met minder woorden.

fewerwords

Wasabi pin Take the Time to Use Fewer Words