Reageer

Hoe doe jij dat nu? – Editie 02

30 november 2016 # # # #

Eindelijk een netwerkevent voor en door freelancers.

Netwerkevents, ze worden om de haverklap georganiseerd en als freelancer heb je er wellicht al meerdere bezocht. Je luistert er naar succesverhalen, hoort big shots spreken over strategieën, innovaties en andere dure woorden en tijdens de receptie ben je al blij als je je visitekaartje kan achterlaten bij één of twee personen.

Maar waar tijdens die events vaak niet over gesproken wordt, zijn de kleine dingen waar je als freelancer mee zit of tegenaan loopt. Tot nu. Want ‘Hoe doe jij dat nu’ is een workshop voor en door freelancers, over de kansen en uitdagingen van het zelfstandig werken. En Studio Wasabi werkt hier graag aan mee.

Maximaal 20 freelancers gaan op 14 december via een roulatiesysteem aan vier tafels in gesprek, over vier onderwerpen. Die onderwerpen vind je via de Facebook-pagina.

Ontmoet freelancers zoals jij en laat je inspireren door hun dagelijkse bezigheden, bekommernissen en quick wins. Meer informatie vind je op de website van Hoe doe jij dat nu.

Wees er snel bij om in te schrijven want de plaatsen zijn beperkt. Ben je te laat? ‘Hoe doe jij dat nu’ zal viermaal per jaar georganiseerd worden.

#HDJN is een initiatief van Cultuur Cocktail, Studio Wasabi en House of Ape.