FRIDAY INSPIRATION #72

7 oktober 2016 # # # # #

“Almost everything will work again if you unplug it for a few minutes.” Een quote van de Amerikaanse schrijfster Anne Lamott. Probeer het ook! Neem even pauze van je bezigheden en laat je inspireren door onze Friday Inspiration tips.

Virtual reality, maar dan in het echt

Old Irish is een nieuw Iers bier dat wordt geïntroduceerd in Georgië. Klinkt saai, niet? De campagne gebruikt virtual reality met mooie beelden van Ierland om het bier bekendheid te geven. Klinkt nog altijd saai. Maar dan wordt de virtual reality echt. En staat de nietsvermoedende Georgiër plots echt in een Ierse bar. Dat is niet saai meer, dat is schitterend.

irish

Wasabi pin 100% real virtual reality – Old Irish

Alarmklok en koffiemaker in één

Is dit de beste wekker ooit? Geen irritante geluidjes meer die je abrupt uit je mooie dromen halen. Deze wekker maakt je wakker met het geluid en vooral de geur van een vers kopje koffie.

wekker

Wasabi pin This alarm clock doubles as a coffee pot

Katten nemen Londense metro over

De afgelopen twee weken konden de metropassagiers van Clapham er niet aan ontkomen: alle reclameposters werden vervangen door afbeeldingen van katten. De stunt werd gefinancierd door 700 kattenliefhebbers die de gewone affiches wilden verbannen. Mooi voorbeeld van crowdfunding!

cats

Wasabi pin Katten nemen Londense metro over

Deense babyboom

De Deense overheid riep de inwoners van Denemarken op zich massaal voort te planten, zodat de kosten voor de sociale zekerheid kunnen blijven gedragen worden. Dit filmpje roept de grootouders in spe op om hun kinderen op vakantie te sturen, zodat ze daar op het gemak aan het nageslacht kunnen werken.

babyboom

Wasabi pin Babyboom in Denemarken