FRIDAY INSPIRATION #71

23 september 2016 # # # #

“You can’t start a fire without a spark.” Hiep hiep hoera! Vandaag wordt Bruce Springsteen, The Boss, 67 jaar oud. In deze Friday Inspiration delen we naar goede gewoonte en met veel plezier de links die ons deze week inspiratie bezorgden. En wie weet zijn ze wel het vonkje die jouw creatieve vuur heviger doen branden?

 

The careers of the founders

Op welke manier zijn de grootste ondernemers ooit gestart? Wat waren hun successen? En vooral: wat waren hun mislukte projecten voor ze succesvol werden? Deze website is niet te missen inspiratie voor elke ondernemer.

careers

Wasabi pin The careers of the founders

Let’s relax – door Ikea

Ikea houdt ons in dit schitterende filmpje een spiegel voor: smartphones en technologieën domineren iets wat zo simpel zou moeten zijn: samen eten.

ikea

Wasabi pin Ikea – let’s relax

Brainstorms zijn stom

Verschillende studies wijzen uit dat brainstorms minder resultaten opleveren dan wanneer mensen op zichzelf nadenken. Gelukkig is er een betere manier om in groep te werken. Ontdek het in dit artikel.

brainstorms

Wasabi pin Brainstorming is dumb

T-shirts van irritante stockbeelden

Het gaat er zo over dat het opnieuw cool wordt: T-shirts met irritante stockbeelden erop. Je kent ze wel: van die foto’s die te mooi zijn om waar te zijn. En dus lelijk zijn. Zoek je een grappig cadeau? Of wil je zelf übercool zijn? Zoek dan jouw favoriet in deze collectie.

stockbeelden

Wasabi pin Stock Apparel