FRIDAY INSPIRATION #69

19 augustus 2016 # # # #

19 augustus alweer, de grote vakantie loopt op zijn einde. Zat je op een Toscaanse berg, in een Frans kasteel of een IJslandse vulkaan? Of ben je gewoon thuisgebleven? Doet er niet toe. De Friday Inspiration van Studio Wasabi is er weer. En inspireert je als nooit tevoren.

Betaal je huur met blogartikels

De zomermaanden zijn vaak een bezinningsperiode en eind augustus, begin september voelt aan als een nieuwe start. Heb je beslist om wat vaker buitenshuis te werken? In deze co-working space betaal je je huur niet met harde valuta, maar met blogartikels. Schept mogelijkheden!

blogfabrik

Wasabi pin Need a desk? That’ll be two articles a month

Vluchtelingentelefoon

Bekijk deze video op je smartphone, doe je oortjes in en ervaar hoe het is om een vluchteling te zijn. Aangrijpend werk van BBC Media Action.

vluchtelingentelefoon

Wasabi pin If you had to flee your country …

Typografie van Stranger Things

Wij zijn afgelopen weken verslingerd geraakt aan de Netflix-serie Stranger Things, jij ook? Deze designer werd verliefd op de typografie van de title sequence. En ja, wij begrijpen maar al te goed waarom.

stranger

Wasabi pin The typography of Stranger Things

Productiviteit-tip van Eisenhower

Soms moet je naar de geschiedenis kijken om goede oplossingen te vinden. De matrix van Eisenhower, de 34e president van de Verenigde Staten, is een eenvoudige manier om je taken in te delen volgens prioriteit. Wat belangrijk is, is zelden dringend. En wat dringend is, is zelden belangrijk. Klinkt dit bekend? Lees dan zeker dit artikel.

eisenhower

Wasabi pin The Eisenhower Matrix