FRIDAY INSPIRATION #68

29 juli 2016 # # # # #

Zat je in juli ergens op een berg zonder ontvangst? Dan was thuiskomen van vakantie vast bijzonder vreemd: plots wordt de hele wereld overspoeld door Pokémons. Ben je geïntrigeerd door deze hype? Lees dan zeker verder en leer hoe je als bedrijf of merk de Pokémon-rage kan gebruiken. Verder in deze Friday Inspiration: oplossingen voor leeglopende batterijen, creatieve rituelen en een fantastische interactieve website van een platenlabel. Geniet ervan!

Pokémon Go voor volwassenen en marketeers

Leerrijke blog van Marketingfacts over de Pokémon-hype en hoe je die in je voordeel kan gebruiken.

pokémon

Wasabi pin Pokémon Go voor volwassenen en marketeers

Oplossingen voor je leeglopende batterij

Hét nadeel van spelletjes als Pokémon: de batterij van je smartphone die sneller leegloopt dan een lekke fietsband. Maar gelukkig zijn er tal van oplossingen. Bekijk deze collectie van Product Hunt maar.

battery

Wasabi pin Always be charging

Creatieve rituelen

Heb je het moeilijk om terug aan de slag te gaan na je vakantie? Of is het moeilijk focussen bij warme temperaturen? Laat je inspireren door de creatieve rituelen van designers.

anna-ritual

Wasabi pin What’s your creative ritual? 

Plantenlabel viert verjaardag met interactieve website

Deze moet je zeker eens bekijken. Het plantenlabel Because bestaat 10 jaar en viert deze verjaardag met een schitterende interactieve ervaring. Volg de instructies en geniet van beeld en muziek!

because-recollection-3

Wasabi pin Because Recollection