FRIDAY INSPIRATION #66

17 juni 2016 # # # # #

Vandaag wordt Eddy Merckx 71 jaar. De ideale gelegenheid om fietsinspiratie te delen, zou je denken. Maar omdat het Studio Wasabi team nog aan het bekomen is van een lelijke val tijdens de Retro Ronde van Vlaanderen, gaan we toch maar voor vier andere links. Hier werden wij deze week vrolijk van:

GIF 2.0: cinemagraphs

Dé design trend van 2016 is al bekend. Cinemagraphs zijn de ideale combinatie van foto en video. Perfect om een boodschap in slechts enkele seconden over te brengen. Wij zijn alvast fan van de cinemagraphs van This is Antwerp:

giphy

Wasabi pin This is Antwerp GIFs

In de cockpit van KLM

KLM is sinds jaar en dag hét schoolvoorbeeld van een merk dat blijft innoveren op social media. Met de Cockpit Tales wonnen ze alweer prijzen. Geniet van het mysterie achter de deuren van een cockpit. Contentmarketing op zijn best.

KLM

Wasabi pin Content bij KLM: een kijkje in de cockpit

Eerlijke logo’s tonen calorieën

Wat als merknamen plaats zouden maken voor het aantal calorieën dat in het specifieke product zit? Schitterend idee van Instagram-account Calorie Brands en gespot door de website Spotting the Cool.

nutella

Wasabi pin Eerlijke logo’s tonen het aantal calorieën in voeding

Tips voor het schrijven van een vacature

Voor werkgevers is een goede vacaturetekst net zo belangrijk als een goede brief voor sollicitanten. Hierbij 9 tips van Frankwatching voor het opstellen van een goede vacature.

vacature

Wasabi pin 9 tips voor het schrijven van vacatures

Deze blog wordt samengesteld door Studio Wasabi, een netwerk van creatieve freelancers dat een oplossing biedt voor elk marketingtraject. Benieuwd hoe we je kunnen helpen? Neem contact op voor een eerste gesprek of neem een kijkje op de website.