FRIDAY INSPIRATION #63

29 april 2016 # # # # # #

Vandaag exact 135 jaar geleden ontsnapte Billy the Kid uit de gevangenis van Mesilla, New Mexico. Wil je ook even ontsnappen uit de dagelijkse realiteit van kou, wind en hagel? Bekijk dan de links die wij deze week voor jou selecteerden: inspiratie gegarandeerd!

De mooiste vloeren van Barcelona

Soms ligt er heel wat moois gewoon aan je voeten. Deze Duitse interieurfotograaf nam prachtige beelden van de mooiste mozaïekvloeren van Barcelona. Een oproep om wat meer naar beneden te kijken.

mozaiek

Wasabi pin Looking Down At Barcelona’s Most Stunning Floors

Digitale post-it

De SeeNote is zoals een grote post-it, je kleeft hem dus waar je maar wil. Maar in tegenstelling tot zijn papieren vriend, is de SeeNote digitaal en dynamisch. Je bepaalt dus zelf de content: weerbericht, to do’s, afspraken, …

seenote

Wasabi pin Your Digital Sticky Note

Party like Prince

De playlist die Prince gebruikte om een feestje op gang te brengen. Die Spotifylijst wil je toch hebben?

prince

Wasabi pin Prince’s Personal Party Mix Playlist

Speel met je huisdier waar je ook bent

Een van de grootste issues bij mensen met een huisdier? Het schuldgevoel dat ze hebben omdat ze hun vriend een hele dag alleen laten om te gaan werken. Dankzij PlayDate, een slimme bal met camera, is dat verleden tijd.

playdate

Wasabi pin Speel met je huisdier waar je ook bent met de playdate smart ball

 

Deze blog wordt samengesteld door Studio Wasabi, een netwerk van creatieve freelancers dat een oplossing biedt voor elk marketingtraject. Benieuwd hoe we je kunnen helpen? Neem contact op voor een eerste gesprek of neem een kijkje op de website.