Reageer

FRIDAY INSPIRATION #55

12 februari 2016 # # # #

‘Slowing down’, het kan deugd doen in deze snelle en digitale tijden. In deze Friday Inspiration vind je een aantal hulpmiddelen om je te helpen het rustiger aan te doen. Maak je smartphone dom, maak tijd voor gezegende onderbrekingen, luister naar de wereld en ga aan de slag met papier en schaar.

Domme smartphone

Weg met alle prikkels, notificaties, meldingen en alarmen, maak van je smartphone opnieuw een gewone telefoon. Inderdaad, iets waarmee je alleen kan bellen. Zo kan je opnieuw focussen op wat echt belangrijk is.

dumb_phone

Wasabi pin Dumb phone case

Waarom ik flexwerk

Flexwerken, of het nu thuis is of in een koffiebar, heeft voor- en nadelen. De belangrijkste reden om het te doen is niet productiviteit maar de mogelijkheid tot ‘gezegende onderbrekingen’. Zoals tijd maken voor je kinderen, boodschappen doen, met de hond gaan wandelen, … Dat is toch wat er in deze blog verteld wordt.

flexwerk

Wasabi pin  Why I work remotely

Luister naar de wereld

Het is een simpel concept: kies een locatie, neem het geluid op en post het op een website. Het wordt pas echt interessant als de hele wereld hieraan meewerkt. Op deze website luister je naar hoe onze aardbol klinkt: nooit saai en altijd spannend. En vooral: ideale achtergrondmuziek tijdens het werken.

aporee

Wasabi pin  Radio Aporee

Papierspecial van Flow

Omdat het zo leuk is: knippen, plakken, knutselen, creëren, … De nieuwste papierspecial van Flow!

flow

 Wasabi pin Paper-lovers week

Deze blog wordt samengesteld door Studio Wasabi, een netwerk van creatieve freelancers dat een oplossing biedt voor elk marketingtraject. Benieuwd hoe we je kunnen helpen? Neem contact op voor een eerste gesprek of neem een kijkje op de website.