Reageer

FRIDAY INSPIRATION #36: leren leren

28 augustus 2015 # # #

Had ik maar die cursus Italiaans gevolgd, had ik maar geleerd hoe de beurswereld in mekaar zit, wist ik maar hoe ik met Photoshop kon werken … Goed nieuws: je bent nooit te oud om te leren. Maar helaas is er zoveel om te leren en zo weinig tijd. Hoe je daarmee kan omgaan, lees je in deze Friday inspiration.

Sneller leren

Er bestaan technieken die je sneller doen leren. En die worden overzichtelijk opgesomd in dit artikel. “Good artists copy, great artists steal.” En andere wijsheden.

ultimate_guide

Wasabi pin The Ultimate Guide to Learning Anything Faster

Photoshop loopt fout af

Deze man had beter leren photoshoppen in plaats van internet te vragen een jongetje weg te verwijderen op zijn foto. Want het internet kan raar reageren, kijk maar.

photoshop

Wasabi pin Wil iemand dat jongetje op de achtergrond van mijn foto verwijderen? 

 The art of decision making

Deze ex-directeur van Google houdt een pleidooi voor snel beslissen. Hij zegt dat de snelheid van de beslissing vaak belangrijker is dan wat je beslist. En zo win je veel tijd.

quick_decisions

Wasabi pin A former Google exec on how to make tough decisions quickly

Fantastische stop-motion

Maar ook geduld kan mooi zijn, dat bewijst deze videoclip van Son Lux. Een pleidooi om te blijven geloven in de goede afloop van een simpel idee. Een schitterend filmpje gemaakt met enkel wat punaises en elastiekjes.

son_lux

Wasabi pin Change is Everything – Son Lux 

Deze blog wordt samengesteld door Studio Wasabi, een netwerk van creatieve freelancers dat een oplossing biedt voor elk marketingtraject. Benieuwd hoe we je kunnen helpen? Neem contact op voor een eerste gesprek of neem een kijkje op de website.