Reageer

FRIDAY INSPIRATION #29: vakantie!

26 juni 2015 # # #

De examens zijn voorbij, de Ronde van Frankrijk is in aantocht, het blijf lang licht en het weer wordt (hopelijk) alsmaar beter: je merkt het aan alles, de vakantie is in aantocht. In deze Friday Inspiration geven we graag een aantal tips mee om die vakantie goed in te zetten. Veel plezier ermee!

Lezen, lezen, lezen

Ons favoriet tijdverdrijf tijdens de vakantie? Lezen! Er verschijnen fantastische boeken maar tijdens het jaar is er zo weinig tijd om te lezen. Inspiratie voor vakantieliteratuur nodig? Op deze website vind je de favoriete boeken van bekende ondernemers. Daar zit vast wel iets tussen dat én ontspannend én leerrijk is.

Schermafdruk 2015-06-24 21.41.54

Wasabi pin A curated bookshelf made by entrepreneurs

Music maestro

Nog iets waar we kunnen van genieten op vakantie: muziek. Dankzij Spotify Taste Rewind kom je te weten komen wat je favoriete muziek zou zijn mocht je tien, twintig, dertig of veertig jaar ouder zijn. Ideaal om nieuwe en oude muziek te (her)ontdekken!

Schermafdruk 2015-06-24 21.44.59

 Wasabi pin Spotify Taste Rewind

Door vrachtwagens kijken

Ga je met de auto op vakantie? Helaas bestaat de kans dat je in druk verkeer terecht komt. Of dat je achter een vrachtwagen rijdt op een eenvaksweg en je niet weet of je veilig kan inhalen. Deze schitterende uitvinding van Samsung maakt daar een einde aan.

samsung

Wasabi pin The Safety Truck

Coolste Instagram ooit?

Foto’s bij vakantie, het hoort bij elkaar zoals cocktails bij een zwembad. Laat je inspireren door deze Instagram-account, een van de coolste die wij al tegengekomen zijn.

Schermafdruk 2015-06-25 16.02.26

Wasabi pin @micahnotfound